Generelt

Vilkårene i denne ansvarsfraskrivelse ("Ansvarsfraskrivelse") gjelder for denne internettside (www.lookingforbooking.com) av Looking for Booking BV, med hovedkontor på Verlengde Hereweg 174, 9722 AM, Groningen Nederland og registrert i Trade Register CoC Groningen under nummer 14083456 (Looking for Booking BV).

Ved å besøke denne nettsiden og/eller bruke den informasjonen som presenteres på eller via dette nettstedet, erklærer du at du er enig med anvendelsen av denne ansvarsfraskrivelsen. I tilfelle motstrid mellom betingelsene i spesifikke hotell og/eller mellommenn er bestilt gjennom dette nettstedet, og denne ansvarsfraskrivelsen, vilkårene i disse spesifikke hotell og eller mellommenn forrang.

Ved å gå inne og bruke denne siden, sier du som bruker deg enig i følgende vilkår og betingelser:

1. Denne siden gir deg som bruker informasjon. Til tross for konstant vedlikehold og oppmerksomhet som vi gir til innholdet på dette nettstedet, er det mulig at informasjonen som publiseres her er ufullstendig eller feil. Noe ansvar for eventuelle skader som følge av tilgang til og bruk av nettstedet er uttrykkelig avvist av styret i LookingforBooking.

2. LookingforBooking innhenter informasjon om gjeldende satser fra nettsidene til hoteller eller prisinformasjon fra mellommenn og/eller informasjon levert av hoteller, og kan derfor ikke garantere nøyaktigheten av de viste prisene. Inkonsistenser i data eller ufullstendige opplysninger kan også oppstå som følge av kopiering av data, eller på grunn av tekniske feil og andre forhold. Du er selv ansvarlig for å gjøre beslutningen om å booke direkte med et hotell eller mellommann, og vi kan ikke akseptere noe ansvar for skader som oppstår som følge av denne beslutningen, ikke engang hvis årsaken ligger i misforståelser angående informasjon fra LookingforBooking, uriktige opplysninger eller tap av informasjon.

3. Dersom satsen eller andre forhold av et hotell, mellommann eller hotellservice er vist feil på dette området på grunn av en åpenbar skrivefeil eller teknisk feil, og hvis en bestilling ble gjort basert på denne ukorrekt visning av informasjon, leverandøren kan nekte å godta en booking basert på slike feil vises priser eller betingelser. Forbrukerpriser er alltid inklusiv moms og vises slik på denne siden.

4. Informasjonen på dette nettstedet er supplert ved behov og endringer kan brukes når som helst, med umiddelbar virkning og uten varsel. Det anbefales å regelmessig sjekke om informasjonen som leveres på eller via dette nettstedet, inkludert vilkårene i denne ansvarsfraskrivelsen, har endret seg.

5. Lenker til andre nettsteder og referanser til informasjonskilder er bare inkludert for informasjonen til brukeren av dette nettstedet. LookingforBooking aksepterer ikke noe ansvar for innholdet, avtaler eller andre saker som er nevnt på disse nettstedene eller informasjonskilder.

6. LookingforBooking garanterer ikke kontinuitet og feilfri drift av dette nettstedet. Ethvert ansvar for eventuelle skader som følge av tilgang til og bruk av nettstedet er uttrykkelig avvist av styret i LookingforBooking.

Intellektuelle eiendomsrettigheter

LookingforBooking, eller eieren, forbeholder seg alle rettigheter (inkludert opphavsrett, domenenavn, varemerker, patenter og andre immaterielle rettigheter) i forhold til all informasjon som presenteres på eller via dette nettstedet (inkludert all tekst, grafisk materiale og logoer). Det er ikke tillatt å kopiere, laste ned eller på annen måte publisere informasjon på dette nettstedet, for å distribuere eller reprodusere uten skriftlig samtykke fra LookingforBooking eller hensiktsmessig samtykke fra eieren. Du kan skrive ut og/eller laste ned informasjon på denne internettsiden for personlig bruk. Det er ikke tillatt å vise lenker til LookingforBooking nettsider uten skriftlig samtykke fra LookingforBooking.

Gjeldende lov

Nederlandsk lov gjelder for denne internettsiden og ansvarsfraskrivelse.

LookingforBooking.com uses cookies. Click here to view more information. Close