Vanlig stilte spørsmål

Hvorfor er LookingforBookings prissammenligning verdt å sjekke ut?

Det samme rommet på et hotell er ofte oppført på Internett av ulike parter. Prisforskjellen mellom disse leverandørene kan være betydelige. LookingforBooking gjør dette klart på en enkel måte, slik at du ikke betaler for mye for hotellrommet. Du kan også bestemme hvilken leverandør du ønsker å booke hos.

Er LookingforBooking gratis for besøkende?

Det er ingen gebyrer forbundet med å bruke LookingforBooking og du trenger ikke registrere deg.

Kan jeg faktisk booke et hotellrom på LookingforBooking?

Nei, LookingforBooking er et nettsted for sammenligning av hotellpriser og fungerer som en søkemotor som samtidig søker ulike hotell- og bookingnettsteder for å gi deg en klar og enkel oppsummering av priser fra ulike leverandører. Når du har funnet ditt ideelle hotell til rett pris på LookingforBooking, kan du bestille på valgt booking nettstedet ved å klikke på lenken.

Kan jeg annullere en booking på LookingforBooking?

Nei, bookingen utføres på en bookingside. Du kan annullere bestillingen på den aktuelle booking området dersom dette er tillatt basert på vilkårene for avbestilling av booking.

Når jeg klikker på lenken, er hotellet og prisen på bestillingssiden forskjellig fra prisen på LookingforBooking. Hvordan er det mulig?

Hvis det er en feil i koblingen fra LookingforBooking til bookingsiden, er dette et teknisk problem som vi vil løse så raskt som mulig. Vi setter stor pris på om du ville informere oss om dette ved å sende en e-post til: info@lookingforbooking.com

Hva er en "ikke-refunderbar" rompris?

"Ikke-refunderbart" betyr at du bestiller et rom som ikke kan avbrytes når bestillingen er gjort, uten å være ansvarlig for hele eller deler av beløpet av reservasjonen. Sjekk alltid om du bestiller på en fleksibel pris, et rom som kan avbestilles uten kostnad opp til en bestemt dato, eller i en ikke-refunderbart pris. Ikke-refunderbare bestillinger er ofte rimeligere på grunn av direkte betaling til hotellet og restriksjoner.

Som hotell (eier)

Er det kostnader forbundet med å oppføre mitt hotell på LookingforBooking?

Nei, LookingforBooking er en gratis tjeneste. I tillegg tilbyr vi også muligheten for å fremme ditt hotell for et gebyr. For mer informasjon, kontakt oss på info@lookingforbooking.com

Informasjon om hotellet er feil. Hvordan kan jeg endre dette?

LookingforBooking streber etter å bli så fullstendig og oppdatert som mulig. Vi setter stor pris på om du ville informere oss om dette ved å sende en e-post til:info@lookingforbooking.com

Min hotell er ikke oppført på LookingforBooking. Hvordan kan jeg oppføre mitt hotell?

Vennligst kontakt kundestøtte på: info@lookingforbooking.com

Hvis ikke har blitt besvart spørsmålet ditt, eller hvis du har andre spørsmål, kan du kontakte oss på info@lookingforbooking.com.

LookingforBooking.com uses cookies. Click here to view more information. Close